Paziņojums par AS “Latvijas valsts meži” paredzētās darbības - derīgo izrakteņu (kūdras) ieguves kūdras atradnē „Skudru purvs” Kuldīgas novadā ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējo sabiedrisko apspriešanu un iespēju iesniegt rakstveida priekšlikumus.

Derīgo izrakteņu (kūdras) ieguves kūdras atradnē „Skudru purvs” Kuldīgas novadā  ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējo sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks:

2019.gada 16. aprīlī pulksten 11:00 Kuldīgas novada Rumbas pagasta pārvaldes nama zālē, adrese: Riežupes iela 1, Mežvalde, Rumbas pagasts, Kuldīgas novads.

Ierosinātājs: AS „Latvijas valsts meži”; reģistrācijas numurs 40003466281.

Laiks un vieta, kur sabiedrība var iegūt informāciju par paredzēto darbību un iepazīties ar sagatavotajiem dokumentiem: ar iesniegumu un lēmumu par paredzētās darbības ietekmes uz vidi novērtējuma piemērošanu būs iespējams iepazīties sākot ar 7. aprīli interneta vietnē -www.lvm.lv, Kuldīgas novada domes ēkā, Baznīcas ielā 1, Kuldīgā, kā arī Kuldīgas novada Rumbas pagasta pārvaldes ēkā, Riežupes ielā 1, Mežvaldē, Rumbas pagastā, Kuldīgas novadā. Kuldīgas novada pašvaldības darba laiks: pirmdienās no 8.00 līdz 18.00; otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no 8.00 līdz 17.00; piektdienās no 8.00 līdz 16.00; pusdienas pārtraukums no 12.00 līdz 13.00.


Ierosinātāja mājaslapas adrese internetā, kur ievietota informācija par paredzēto darbībuwww.lvm.lv.

.

Paziņojums (pilns teksts)