Paziņojums par smilts-grants un smilts ieguves, pārstrādes un minerālo materiālu ražošanas atradnē “Mucenieki–LVM” Aizputes novadā ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējo sabiedrisko apspriešanu.

AS “Latvijas valsts meži”  paredzētās darbības - smilts-grants un smilts ieguves, pārstrādes un minerālo materiālu ražošanas atradnē “Mucenieki–LVM” Kazdangas pagastā Aizputes novadā ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējā sabiedriskā apspriešana notiks neklātienes formā (attālināti). Klātienes sapulci aizstāj videoprezentācija un iespēja piecas darbdienas (no 15. līdz 20. novembrim) jautājumus par ietekmes uz vidi novērtējumu uzdot, rakstot e-pastu g.zvaigzne2@lvm.lv un saņemt atbildi vienas darbdienas laikā.

Tiešsaistes videokonference notiks 20. novembrī plkst. 10.00–11.00, pieejas saite: www.lvm.lv/ivn-mucenieki (turpat arī lietošanas instrukcija).

Ar iesniegumu un lēmumu par paredzētās darbības ietekmes uz vidi novērtējuma piemērošanu var iepazīties no 5. novembra interneta vietnē www.lvm.lv/ivn-mucenieki, kā arī Aizputes novada mājas lapā www.aizputesnovads.lv.

Rakstiskus priekšlikumus par paredzēto darbību un tās iespējamo ietekmi uz vidi var iesniegt Vides pārraudzības valsts birojam (Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV 1045, tālr. 67321173, www.vpvb.gov.lv) 20 dienu laikā pēc šī paziņojuma publicēšanas Aizputes novada Domes informatīvajā izdevumā “Aizputes avīze” 2020. gada novembra numurā (līdz 24. novembrim).

Paziņojums (pilns teksts)