Paziņojums par ietekmes uz vidi novērtējuma SIA "Zemeka" cūku intensīvās audzēšanas fermas izveidei Birzgales pagastā ziņojuma sabiedrisko apspriešanu


Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 22. septembrī plkst. 16.00 Birzgales pagasta pārvaldes ēkā (Lindes iela 2, Birzgales pagasts, Ķeguma novads). Priekšlikumus un viedokļus par paredzēto darbību līdz 12. oktobrim sūtīt Vides pārraudzības valsts birojam (Rūpniecības iela 23, Rīga, LV-1045, tālr. 67321173, e-pasts: vpvb@vpvb.gov.lv, mājaslapas adrese: www.vpvb.gov.lv )

Ar ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojumu var iepazīties Birzgales pagasta pārvaldē (Lindes iela 2, Birzgales pagasts, Ķeguma novads) un interneta vietnē www.vkb.lv (sadaļā Jaunumi/Ietekmes uz vidi novērtējums) no 2011. gada 12. septembra līdz 12. oktobrim.

*Atbilstoši likuma „Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 24.pantam paredzētās darbības ierosinātājs ir atbildīgs par sniegtās informācijas pilnīgumu un patiesumu un  ziņojumā ietverto informāciju.

Cūku intensīvās audzēšanas fermas izveide (SIA "Zemeka”)

 Paziņojums par ietekmes uz vidi novērtējuma cūku intensīvās audzēšanas fermas izveidei Birzgales pagastā ziņojuma sabiedrisko apspriešanu