Paziņojums par AS “Agaris Latvia” paredzētās darbības - kūdras ieguves (izstrādes) paplašināšanas kūdras atradnē “Piltenes purvs” 11,216 ha platībā ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējo apspriešanu.

Kūdras ieguve (izstrāde) kūdras atradnē “Piltenes purvs” Dundagas pagastā Dundagas novadā (AS “Agaris Latvia”)

Laiks un vieta, kur sabiedrība var iegūt informāciju par paredzēto darbību un iepazīties ar sagatavotajiem dokumentiem: ar iesniegumu, sākotnējo izvērtējumu, lēmumu par nepieciešamību veikt paredzētās darbības ietekmes uz vidi novērtējumu, ir iespējams iepazīties Dundagas novada pašvaldības tīmekļvietnē www.dundaga.lv, kā arī sazinoties ar AS “Agaris Latvia” kontaktpersonu Māri Bļodonu, e-pasts info.lv@agaris.com.

Priekšlikumus par paredzētās darbības iespējamo ietekmi uz vidi var iesniegt rakstiski 20 dienu laikā pēc šī paziņojuma publicēšanas (paziņojums publicēts 2020.gada 14.decembra Dundagas novada informatīvajā izdevumā “Dundadznieks” numurā Nr. 12 (262)) Vides pārraudzības valsts birojā, Rūpniecības iela 23, Rīga, LV-1045, tālrunis 67321173, e-pasts pasts@vpvb.gov.lv un AS “Agaris Latvia”, Misas kūdra 17, Misa, Vecumnieku novads, LV-3906, e-pasts info.lv@agaris.com.

Paziņojums (pilns teksts)