Paziņojums par tilta pār Daugavu un piebraucamo ceļu būvniecības un ceļu rekonstrukcijas Jēkabpilī un Kūku pagastā ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējo sabiedrisko apspriešanu.

Tilta pār Daugavu un piebraucamo ceļu būvniecības un ceļu rekonstrukcijas Jēkabpilī un Kūku pagastā ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējā sabiedriskā apspriešana notiks 28.martā, plkst.17.00 Domes sēžu zālē Brīvības ielā 120, Jēkabpilī.

Informējam, ka 20 dienu laikā ir iespēja nosūtīt rakstiskus priekšlikumus par paredzētās darbības iespējamo ietekmi uz vidi Vides pārraudzības valsts birojam (Rūpniecības iela 23, Rīga, LV-1045. T.67321173, e-pasts: vpvb@vpvb.gov.lv, mājaslapa: http://www.vpvb.gov.lv).

Neskaidrību un jautājumu gadījumā griezties pie Jēkabpils pilsētas galvenās arhitektes Lauras Krastiņas Draudzības alejā 26, 1.kab. (Uzziņas T.65207430 vai e-pasts:laura.krastina@jekabpils.lv)

Paziņojums (pilns teksts)

*Atbilstoši likuma „Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 24.pantam paredzētās darbības ierosinātājs ir atbildīgs par sniegtās informācijas pilnīgumu un patiesumu.

Tilta pār Daugavu un piebraucamo ceļu būvniecība un ceļu rekonstrukcija Jēkabpilī