Paziņojums par sabiedrības iespēju iesniegt rakstveida priekšlikumus un komentārus par SIA KU “Baltic Oil Terminal” naftas un ķīmisko produktu pārkraušanas termināļa izveides ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu.

SIA “Vidrūpe”  ir atkārtoti sagatavojusi ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu par SIA KU “Baltic Oil Terminal” paredzēto darbību - naftas un ķīmisko produktu pārkraušanas termināļa izveidi Rīgā.

*Atbilstoši likuma „Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 24.pantam paredzētās darbības ierosinātājs ir atbildīgs par sniegtās informācijas pilnīgumu un patiesumu un  ziņojumā ietverto informāciju.

Paziņojums par sabiedrības iespēju iesniegt rakstveida priekšlikumus un komentārus par SIA KU “Baltic Oil Terminal” naftas un ķīmisko produktu pārkraušanas termināļa izveides atkārtoti sagatavojusi ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu .

Pieejams SIA KU “Baltic Oil Terminal” naftas un ķīmisko produktu pārkraušanas termināļa izveides ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojums.