Izdots atzinums par automaģistrāles posma no autoceļa A5 (Rīgas apvedceļš, Salaspils - Babīte) un A10 (Rīga - Ventspils) krustojuma līdz Daugavgrīvas ielai - Rīgas Ziemeļu transporta koridora 3.un 4.posma būvniecības ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu.

SIA “Eiroprojekts”  ir sagatavojis ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu par Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta paredzēto darbību - automaģistrāles posma no autoceļa A5 (Rīgas apvedceļš, Salaspils - Babīte) un A10 (Rīga - Ventspils) krustojuma līdz Daugavgrīvas ielai - Rīgas Ziemeļu transporta koridora 3.un 4.posma būvniecību.

*Atbilstoši likuma „Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 24.pantam paredzētās darbības ierosinātājs ir atbildīgs par sniegtās informācijas pilnīgumu un patiesumu un  ziņojumā ietverto informāciju.

Pieejams automaģistrāles posma no autoceļa A5 (Rīgas apvedceļš, Salaspils - Babīte) un A10 (Rīga - Ventspils) krustojuma līdz Daugavgrīvas ielai - Rīgas Ziemeļu transporta koridora 3.un 4.posma būvniecības ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojums.

2010.gada 9.novembrī iesniegts precizēta informācija  automaģistrāles posma no autoceļa A5 (Rīgas apvedceļš, Salaspils - Babīte) un A10 (Rīga - Ventspils) krustojuma līdz Daugavgrīvas ielai - Rīgas Ziemeļu transporta koridora 3.un 4.posma būvniecības ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumam.