Birojā iesniegta elektropārvades tīklu savienojuma „Kurzemes loks” 3. posma Tume – Rīga (Imanta)esošās 110 kV elektropārvades līnijas rekonstrukcija un tās sprieguma palielināšanas līdz 330 kV vai esošās 110 kV elektropārvades līnijas rekonstrukcijas un jaunas 330 kV elektropārvades līnijas izbūves ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojuma aktuālā redakcija un uzsākta tā izvērtēšana.

Elektropārvades tīklu savienojuma “Kurzemes loks” 3.posma Tume – Rīga (Imanta) esošās 110 kV elektropārvades līnijas rekonstrukcija

Paziņojums par elektropārvades tīklu savienojuma „Kurzemes loks” 3. posma Tume – Rīga (Imanta)esošās 110 kV elektropārvades līnijas rekonstrukcija un tās sprieguma palielināšanas līdz 330 kV vai esošās 110 kV elektropārvades līnijas rekonstrukcijas un jaunas 330 kV elektropārvades līnijas izbūves ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojuma aktuālās redakcijas iesniegšanu Vides pārraudzības valsts birojā. 

Ziņojuma sagatavotājs: SIA „Estonian, Latvian & Lithuanian Environment”, adrese: Skolas iela 10-8, Rīga, LV-1010, tālr. 67242411www.environment.lv

Ar IVN ziņojumu  var iepazīties tīmekļa vietnēs: www.let.lv un www.latvenergo.lv*

*Atbilstoši likuma „Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 24.pantam paredzētās darbības ierosinātājs ir atbildīgs par sniegtās informācijas pilnīgumu un patiesumu.