Paziņojums par paredzētās darbības “Smilts un smilts-grants ieguves darbu turpināšana un pabeigšana atradnes “Elerne” iecirknī “Griguliņi – Kaupišķi-5”” ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojuma sabiedrisko apspriešanu

SIA „Inerto Materiālu serviss" paredzētās darbības -  derīgo izrakteņu (smilts un smilts-grants) ieguves atradnes “Elerne” iecirknī “Griguliņi - Kaupišķi-5” II blokā, Tabores pagastā, Daugavpils novadā

sabiedriskās apspriešanas sanāksme saskaņā ar “Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likumā” noteikto notiks attālināti:

  • no 15. līdz 19. februārim interneta vietnē www.enviro.lv sadaļā “Aktuālie paziņojumi” būs pieejama prezentācija par paredzēto darbību un iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes, rakstot uz e-pasta adresi valdis@felsbergs.lv.
  • 17. februārī plkst. 10:00-11:00 notiks tiešsaistes videokonference, pieejas saite un instrukcija tiks publicēta interneta vietnē www.enviro.lv sadaļā “Aktuālie paziņojumi”, pret pieprasījumu e-pastā valdis@felsbergs.lv saiti varēs saņemt arī e-pastā.

Ar ietekmes uz vidi novērtējumu un tā kopsavilkumu var iepazīties no 2021.gada 1. februāra līdz 3. martam interneta vietnē www.enviro.lv sadaļā “Aktuālie paziņojumi” un šajā laikā sniegt rakstiskus priekšlikumus Vides pārraudzības valsts birojam (Rūpniecības iela 23, Rīga, LV-1045, tālr. 67321173, vpvb@vpvb.gov.lv).

Darbības ierosinātājs: SIA „Inerto Materiālu serviss”, Reģ.Nr.42103025829, juridiskā adrese Dzintaru iela 19, Liepāja, LV-3401.

Izstrādātājs: SIA „Enviroprojekts”, Mazā Nometņu iela 31, Rīga, LV-1002.

Paziņojums (pilns teksts)